Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد علی هاشمی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سهند خودرو تبریز با بیان این‌که خدمات عملیات حرارتی تحت خلأ روی فولادها با کیفیت بالا توسط این شرکت ارائه می‌شود، گفت: بریزینگ یکی از روش‌های مؤثر در اتصال فلزات مختلف است که آن‌هم جزو خدمات دانش‌بنیان این شرکت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر خواص مواد

عملیات حرارتی درواقع به معنی گرم کردن یک فلز یا آلیاژ تا دمای مشخص، نگه‌داری در آن دما به مدت‌زمان مشخص و سپس سرد کردن با سرعت مشخص به منظوره دستیابی به خواص فیزیکی، مکانیکی یا مغناطیسی موردنظر است.

این روش، باعث تغییرات در ترکیب شیمیایی، زیر ساختار و توزیع فاز می‌شود که این موارد همگی روی خواص ماده تأثیرگذار هستند. به دلیل آنکه به کمک عملیات حرارتی می‌توان خواص مواد را تغییر داد صنعت عملیات حرارتی جزو مهم‌ترین و پرکاربردترین فرایندهای صنعتی به شمار می‌آید.

افزایش استحکام و سختی فولادها

عملیات حرارتی روی فولادها با اهداف گوناگونی از قبیل افزایش استحکام و سختی فولادها تحت عملیات سخت‌کاری، افزایش انعطاف‌پذیری و چقرمگی فولاد تحت انواع روش‌های آنیل کردن، تنش‌زدایی و حذف تنش‌های پسماند از فرایندهای تولید و یکنواخت سازی ترکیب شیمیایی در ساختار فولادها یا چدن‌های ریختگی انجام می‌شود.

ریز کردن دانه‌بندی فولادهای نورد شده تحت عملیات نرماله کردن، تغییر یا بهبود خواص مغناطیسی یا الکتریکی، افزایش سختی سطحی و بهبود خواص سایشی تحت عملیات القایی، سمانتاسیون یا نیتراسیون، تشکیل فازهای خاص نظیر بینیت در سرتاسر ساختار قطعه تحت عملیات آستمپرینگ و اصلاح شکل و مورفولوژی برخی فازها نظیر کاربید آهن تحت عملیات اسفرودایزینگ از دیگر اهداف این عملیات هستند.

هرکدام از عملیات حرارتی تحت شرایط، دما و کوره‌های خاصی انجام می‌شود و اکثر صنایع از قبیل قالب‌سازی و پالایشگاهی از آن استفاده می‌کنند.

روش مؤثر در اتصال فلزات مختلف

امروزه بریزینگ به‌عنوان یکی از روش‌های مؤثر در اتصال فلزات مختلف محسوب می‌شود. بریزینگ فرایند اتصالی است که در آن فلزات جامد بافاصله بسیار کم توسط یک فلز مایع که در دمای بالای 450درجه ذوب می‌شود به یکدیگر متصل می‌شوند.

یک اتصال بریز محکم، معمولاً زمانی حاصل می‌شود که انتخاب آلیاژ فیلرمتال مناسب و سطح فلز پایه تمیز باشد و در هنگام اعمال حرارت و جریان یافتن فیلرمتال مذاب نیز، تمیز باقی بماند و طرح اتصال مناسبی انتخاب شود. همانند سایر فرایندهای اتصال، بریزینگ نیز یک ترتیب عملی گسترده‌ای را در برمی‌گیرد.

ارائه خدمات با بالاترین کیفیت

با استفاده از این خدمت توسعه انواع فیلرمتال‌های بریزینگ، قابل‌دسترس بودن فرم‌ها و اشکال جدید فیلرمتال‌ها و گسترش استفاده از بریزینگ کوره‌ای تحت خلأ، گاز خنثی یا گاز فعال ممکن می‌شود. سازندگان و تعمیرکنندگان توربین‌های گازی، پالایشگاهی و پتروشیمی هم عمده مشتریان بریزینگ هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سهند خودرو تبریز با اشاره به اینکه تقریباً اولین و تنهاترین شرکتی هستیم در کشور که این خدمات را ارائه می‌دهیم، افزود: خدمات عملیات حرارتی تحت خلأ و بریزینگ این شرکت دارای کیفیت بسیار بالایی هستند و ازلحاظ قیمت نسبت به خدمات خارجی بسیار پایین‌تر و با صرفه‌تر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان عملیات حرارتی عملیات حرارتی دانش بنیان حرارتی تحت تحت عملیات تحت خلأ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان