Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@01:27:05 GMT

اعتبار اسنادی نیروگاه سیریک بزودی عملیاتی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۱۷۳۸

اعتبار اسنادی نیروگاه سیریک بزودی عملیاتی می‌شود

به گزارش  روز چهار شنبه ایرنا از پایگاه خبری برق حرارتی، «بهنام خائفی‌نژاد »افزود: گشایش اعتبار اسنادی پروژه احداث نیروگاه سیریک در خردادماه سال‌جاری انجام شد .

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده با بانک صنعت و معدن و همچنین بانک عامل طرف روسی برای فعال شدن اعتبار اسنادی یاد شده، پس از ارائه تضامین مربوط از طرف پیمانکار و اعلام شرکت برق حرارتی به بانک‌های عامل طرفین، ظرف چند روز آینده اعتبار اسنادی این پروژه عملیاتی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح نیروگاه‌های بخار شرکت برق حرارتی ادامه داد: هم اکنون عملیات خاک‌برداری با ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب در روز و انجام مطالعات ژئوتکنیک تکمیلی شامل حفاری ۲۷۳ گمانه در سایت پروژه در دست اجرا است و به زودی پیمانکاران اجرایی فازهای یک و دو تجهیز کارگاه انتخاب و با شروع به کار آن‌ها عملیات اجرایی سرعت خواهد گرفت.

خائفی‌نژاد افزود: مطابق با برنامه زمانی پروژه نخستین بخش از تجهیزات اصلی این نیروگاه اواخر سال ۲۰۲۲ وارد سایت خواهد شد و با نهایی شدن طرح خط انتقال ۲۰ کیلوولت برق‌رسانی به کارگاه، فعالیت‌های اجرایی آغاز شده و ظرف دو ماه آینده تکمیل خواهد شد.

مجری طرح نیروگاه‌های بخاری شرکت برق حرارتی با اشاره به مشکلات تامین آب شرب در روستاهای منطقه و مصوبه مربوط به  طرح مشترک آب‌رسانی به نیروگاه و بیش از ۳۰ روستای منطقه با همکاری شرکت آبفای استان هرمزگان، گفت: پس از اخذ مجوزهای لازم و با تامین منابع مالی مورد نیاز، عملیات خط آبرسانی به نیروگاه آغاز شده که این طرح نیز تا دی‌ماه سال جاری تکمیل و آماده بهره‌برداری خواهد بود.

وی همچنین از نهایی شدن مذاکره درباره مشارکت این طرح و صنایع بزرگ در استان‌های اصفهان و یزد برای تامین آب شیرین مورد نیاز مناطق مرکزی ایران از طریق احداث مجموعه آب شیرین‌کن در مجاورت نیروگاه و احداث خطوط انتقال آب با ظرفیت حدود یک میلیارد مترمکعب در سال برای تامین آب شهرها و روستاهای مناطق شرق استان هرمزگان و بخشی از استان‌های کرمان، یزد، اصفهان و آب مورد نیاز صنایع زیربنایی این دو استان خبر داد.

به گزارش ایرنا، بیست و سوم خردادماه امسال بود که  «محسن طرز طلب » مدیرعامل شرکت برق حرارتی گفت: عملیات اجرایی ساخت نیروگاه بخار ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک قرار است با استفاده از وام دولتی روسیه و از طریق پیمانکاران روسی و ایرانی در مدت زمان ۵۵ ماه به صورت کامل به اتمام رسیده و در اختیار کارفرمای ایرانی قرار بگیرد.

برچسب‌ها روسیه کرمان سیریک هرمزگان شرکت تولید نیروی برق حرارتی محسن طرزطلب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه کرمان سیریک روسیه کرمان سیریک هرمزگان شرکت تولید نیروی برق حرارتی شرکت برق حرارتی اعتبار اسنادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد