Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهش مشترک دکتر حمیدرضا عزت پور، عضو هیئت علمی گروه علوم مهندسی دانشگاه فناوری های نوین سبزوار و محققانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شمال، دانشگاه شیراز، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، دانشکده مهندسی آمریتا هندوستان و دانشگاه فدرال نیجریه منجر به چاپ مقاله ای در مجله معتبر Journal of Materials Science and Engineering A شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر عزت پور درباره این طرح پژوهشی گفت: در این پژوهش تأثیر عملیات حرارتی روی ارتقای کیفیت اتصالات غیرمتجانس ورق‌های آلیاژ آلومینیوم تولید شده به روش جوشکاری اصطکاکی پرچی (MFSC) مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه فناوری‌های نوین سبزوار، در این پژوهش برای نخستین بار ارتباط واقعی ریزساختار و خواص مکانیکی در اتصالات تولید شده به روش MFSC و تأثیر قابل توجه عملیات حرارتی بر کیفیت این اتصلات مورد بررسی قرار گرفته است.

از ویژگی‌های این پژوهش دستیابی به خواص مکانیکی قابل توجه در اتصال غیرمتجانس ورق‌های نازک آلیاژهای آلومینیوم Al6061 و Al2024  می‌توان اشاره کرد.

عزت پور خاطرنشان کرد: این اتصالات در صنایع حمل و نقل و هوافضا کاربرد گسترده‌ای دارند و نتایج تحقیق حاضر کمک شایانی در توسعه اتصلات با کیفیت ورق‌های آلومینیم پرکاربرد خواهد کرد.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، ماحصل این پژوهش، در قالب مقاله ای با عنوان Modified friction stir clinching of 2024-T3 to 6061-T6 aluminium alloy: Effect of dwell time and precipitation-hardening heat treatment در ژورنال معتبر Journal of Materials Science and Engineering A (Q1) با ضریب تأثیر ۴.۶۵۲ که جز ۱۰ درصد مجلات حوزه مهندسی مواد و متالورژی است، به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار  اظهارکرد: این تفاهم‌نامه در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مقالات علمی و استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی همکاری خواهد کرد.

عبدالغفور بادپا افزود: امضای این تفاهم‌نامه، فرصت‌های جدیدی برای تبادل دانش و تجارب بین ۲ دانشگاه فراهم می‌کند و به ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش در حوزه جغرافیا در منطقه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: توسعه دانش جغرافیا در جنوب شرق ایران‌، تمرکز بر حوزه‌های توسعه پایدار، مدیریت منابع آب و مخاطرات محیط زیستی، تبادل دانشجو و استاد، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک‌، انتشار مقالات علمی، استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی از اهداف عقد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشگاه بین المللی چابهار اظهار امیدواری کرد این همکاری مشترک، به حل چالش‌های منطقه جنوب شرق کشور و ارتقای سطح رفاه مردم این منطقه کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر