Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@11:02:01 GMT

تکنولوژی نوک پیکان دفاعی کشور است

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۴۲۰۰۵

تکنولوژی نوک پیکان دفاعی کشور است

به گزارش ایرنا، مجید عسگری عصر پنجشنبه در شانزدهمین دوره سراسری و دومین دوره بین المللی مسابقات عملیات حرارتی در دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: مجموعه صنایع دفاعی کشور در تمامی زمینه ها فعالیت کرده و فارغ تحصیلان دانشگاه ها باید سفیران علمی باشند و دانشگاهیان و فارغ تحصیلان باید چالش های حوزه تخصصی خود ر اشناسایی کنند و راهکار ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد : طی ۱۲ سال گذشته بیش از ۴۰۰ شرکت دانش بنیان را شناسایی کردیم و اینک با ۱۴۰ شرکت کار می کنیم و ۳۷ میلیارد تومان در این حوزه هزینه کردیم.

مدیر بومی سازی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: کار، توسعه، ساخت و تعمیرات به مهندسی مواد و متالوژی نیاز دارد و نگاه تیمی به فعالیت ها و به کارگیری مهندسی متالوژی راز توسعه در شرکت های صنعتی کشور است.

وی گفت: هفت تا ۹ درصد ذخایر معدنی دنیا در ایران با یک درصد جمعیت قرار دارد که از این ظرفیت ها به صورت مطلوب بهره برداری نمی شود.

عسگری با بیان اینکه دانشجوها به دنبال فعالیت عملیاتی و اجرایی بروند افزود: نقطه قوت کشور ذخایر معدنی، دانشگاه ها و اساتید برجسته است و بهشت معادن کشور در استان کرمان قرار دارد.

وی عنوان کرد: مرکز بومی سازی وزارت دفاع نیازهای بخش صنعتی و شبکه های داخل کشور را شناسایی کرده و با همکاری مجموعه صنایع داخلی کشور و فعالیت در حوزه فناوری و به توسعه زیرساخت های کشور کمک کرده است.

مدیر بومی سازی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ۱۶۰ قرارداد تولیدی و ۱۵۰ قرارداد تحقیقاتی توسط مرکز بومی سازی وزارت دفاع منعقد شده و تعامل با ۱۴۰ مرکز صنعتی و پژوهشی برقرار شده که جای دانشگاه باهنر در این میان خالی است.

مسابقات عملیات حرارتی علم را به توسعه پیوند می زند

مشاور رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین اختتامیه شانزدهمین دوره سراسری و دومین دوره بین المللی مسابقات عملیات حرارتی گفت: ۵۰ تیم دانشگاه های کشور در چهار گروه صنعتی، آهنی، غیر آهنی و ویژه در این رقابت ها شرکت کردند که این افراد می توانند در دوران فارغ التحصیلی رابط خوبی بین دانشگاه و صنعت باشند و علم را به توسعه کشور پیوند بزنند.

مریم احتشام زاده با بیان اینکه فارغ التحصیلان بزرگترین حامیان دانشگاه ها هستند گفت: مسابقات علمی نقش بسیار مهمی در پویایی علمی و ورود دانشگاه به حوزه صنعت دارند.

وی اظهار داشت: این دوره از مسابقات بین المللی عملیات حرارتی زیر نظر اتحادیه انجمن های علمی برگزار شد و حامیان این رقابت شرکت فروآلیاز، میدکو، گهر زمین، گل گهر، صنایع تابعه وزارت دفاع، مجتمع مس سرچشمه و شهربابک بودند که با حمایت های مادی و معنوی خود کیفیت مسابقات را ارتقا دادند.

نفرات برتر شانزدهمین دوره سراسری و دومین دوره بین المللی مسابقات عملیات حرارتی در چهار گروه صنعتی، آهنی، غیر آهنی و ویژه به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان معرفی شدند.

همچنین از برگزار کنندگان و داوران این دوره از رقابت ها تقدیر شد.

۷۴۲۰ / ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باور ۳۷۳ کرمان علمی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران

مدیر مسابقات کوئرا گفت: هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸، ترویج برنامه‌نویسی در سراسر کشور است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی لطفی؛ مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال حامی برگزاری هشتمین دوره کدکاپ است، اظهار کرد: معاونت علمی در فعال کردن درگاه‌های اطلاع‌رسانی در خصوص این دور از مسابقات و شناخته‌شدن آن در سطحی ملی و تامین برخی هزینه‌های مسابقه پای کار آمده است و از آن جهت که هدف ترویج برنامه‌نویسی در سطح کشور را دنبال می‌کند، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه‌نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم.

علی لطفی؛ مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ 8، ترویج برنامه‌نویسی در سراسر کشور است، اظهار کرد: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه‌نویسی، بحث آموزش برنامه‌نویسی گنجانده شده است و افراد می‌توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ 8 به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان‌ها خود را مخاطب این مسابقه می‌بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

حضور 240 طرح در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانش‌آموزی؛ از رباتیک تا هوش مصنوعی

لطفی ادامه داد: این لیگ در 6 دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می‌شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی 28 اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

به گفته او، در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهد کرد. همچنین بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سؤالات مسابقه توسط طراحان سؤالات، برگزار می‌شود و از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می‌شود که شامل 20 دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره‌ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا  افزود: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره‌‌ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به 10 نفر از شرکت‌کنندگان مسابقه تی‌شرت یادبود اهدا می‌شود و هر کس که در این مسابقه  کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، اظهار کرد: از نفر اول تا سی‌ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. همچنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود 200 میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت‌کنندگان جایزه اهدا خواهدشد.

لطفی همچنین، در خصوص چرایی عنوان «کدکاپ8» توضیح داد: از سال 95، مسابقات برنامه‌نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می‌کنیم که البته دوره‌های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه‌نویسی کشور از نظر تعداد شرکت‌کنندگان شناخته می‌شود. امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه مخاطب کدکاپ را دانشجویان دانست و گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده‌ است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، ترویج برنامه‌نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه‌نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://codecup.ir/ مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • امام جمعه تهران: در راهبرد دفاعی ایران، توسعه و گسترش جنگ تعریف نگردیده